Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw carrière? FenterDaniels HR & Recruitment verbindt jou graag aan de juiste organisatie om jouw loopbaan naar een hoger niveau te tillen! Wij hebben een grote portefeuille aan interessante bedrijven en een zeer effectief selectie proces. Dit kan telefonisch, via skype of met een bezoek aan ons kantoor. Het mooie is, dit kan gewoon ’s avonds. Zodat jij geen vrije dag hoeft op te nemen. Zo eenvoudig kan solliciteren nu zijn.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een startende of reeds ervaren professional in jouw vakgebied. Daarnaast ben je gemotiveerd, gedreven en helemaal klaar voor een vervolgstap in je carrière! In een gezamenlijk gesprek kun je goed aangeven wat je zoekt, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Wat mag jij van ons verwachten?

Ons selectieproces is transparant en persoonlijk. Vanuit jouw motivatie en ervaring kijken we samen hoe we jouw loopbaan verder vorm kunnen geven. Wij gaan net een stapje verder om je goed te adviseren bij het vervolg van jouw loopbaan. We kijken niet alleen naar passende vacatures, maar gebruiken ook ons netwerk om je verder te helpen.

Meld je bij ons aan!

Voel jij je aangesproken door ons verhaal en wat wij voor je kunnen betekenen? Klik dan hieronder op een van de vakgebieden die het beste aansluit bij jouw ambities, en meld je vrijblijvend bij ons aan via het contactformulier. Staat jouw vakgebied er niet tussen maar wil jij je toch aanmelden, doe dat dan gerust via het vakgebied wat hierbij het dichtst in de buurt komt. Wij nemen te allen tijde contact met je op om de mogelijkheden die wij hebben met je door te nemen.

Meer informatie over onze werkwijze vind je via deze link Over Ons

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. Onze contactgegevens kan je vinden bovenaan deze pagina.